top of page

TOTAL WALL SERVICES:
KLEINE VERBOUWINGSWERKEN IN SINT-NIKLAAS

Total Wall Services te Sint-Niklaas: Specialist in kleine verbouwingswerken

U hebt kleine verbouwingswerken voor de boeg. Zodat uw woning helemaal afgestemd wordt op uw wensen. Alleen … u beschikt niet over de tijd of deskundigheid om de klus zelf uit te voeren. Geen nood. Want wij nemen uw verbouwingswerken graag voor onze rekening. Klop bij ons aan om:

  • uw deur- en raamopeningen te dichten of te maken

  • uw binnen- en buitenmuurtjes te bouwen of af te breken

  • uw steunbalken te plaatsen of te verwijderen

 

Uitstekende service
Natuurlijk gaat u niet met de eerste de beste bouwpartner in zee. Want u wilt er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. En dat doet u als u vertrouwt op Total Wall Services. Want wij staan garant voor:

  • ervaren vakmanschap - Wij steken voortdurend de handen uit de mouwen op werven van privépersonen en particulieren. We weten dus hoe we de verbouwing van uw woning moeten aanpakken. 

  • professioneel werkmateriaal - We werken in uw pand met uitstekende machines en volgens innovatieve technieken. Uw garantie voor een topresultaat.

 

Zitten de werken erop? Dan nemen we alle afval mee en laten we uw woning netjes achter. Laat uw verbouwingswerken over aan de mannen van Total Wall Services en kijk toe hoe ze van uw pand een pareltje maken.
Vraag nu uw offerte.

bottom of page